email: info@plutosint.hr Tel: +385 51 223 091 Mob: +385 98 9020 941
HRV ENG

50 godišnja tradicija

proizvodnje sintetičkog pluta

Signalne plutače

za označavanje pozicije ribarskih alata položenih u more (kavecali)

Signalne plutače proizvodimo u tri oblika: u obliku kugle, kocke i kvadra. Plutača u obliku kugle koristi se za označavanje pozicije vrša, a plutače u obliku kvadra i kocke za označavanje pozicije parangala i mreža položenih u more. Plutača u obliku kvadra oblikom i karakteristikama je prilagođena označavanju pozicije parangala, dok je plutača u obliku kocke oblikom i karakteristikama prilagođena označavanju pozicije mreža položenih u more, mada se obje mogu koristiti i za označavanje pozicije parangala ili mreža. Plutače možemo opremiti odgovarajućim plastičnim štapom i zastavicom crvene boje oblika i dimenzija usklađenim s važećim propisima. Signalne plutače su svojim oblikom i veličinom prilagođene važećim zakonskim propisima.

galery

Signalna plutača

oblika kugle za vrše

Signalna plutača (kavecal, sinjal) za označavanje pozicija vrša položenih u more, oblika kugle, dimenzija: Ø 155 mm sa rupom Ø17 mm, volumena 2 litre. Prostor za ispis registarskog broja brodice

galery

Signalna plutača

oblika kugle za vrše

Signalna plutača (kavecal, sinjal) za označavanje pozicija vrša položenih u more, oblika kugle, dimenzija: Ø 250 mm sa rupom Ø22 mm, volumena 8,5 litara.
- prostor za ispis registarskog broja brodice

galery

Signalna plutača

oblika kvadra

Signalna plutača (kavecal, sinjal) za označavanje pozicija parangala (mreža) položenih u more, oblika kvadra, dimenzija: 300 x 220 x 110 mm sa rupom Ø18 mm, volumena 6,5 litara.
- mogućnost namatanja konopa Ø 2mm u dužini od ca 200 metara
- prostor za ispis registarskog broja brodice

galery

Signalna plutača

oblika kocke za mreže

Signalna plutača (kavecal, sinjal) za označavanje pozicija mreža (parangala) položenih u more, oblika kocke, dimenzija: 225 x 225 x 200 mm sa rupom Ø22 mm, volumena 10 litara.
- prostor za ispis registarskog broja brodice


Pluta za

ribarske mreže

Saznajte više

Plutajuće zaštitne ograde za plažu

Saznajte više

Signalne

plutače

Saznajte više

Označavanje prostora vaterpolo igrališta i plovnih puteva

Saznajte više

Plivačke staze za bazene

Saznajte više

O nama

Plutosint je specijalizirani obrt za proizvodnju sintetičkog pluta za ribarske mreže sa 50 godišnjom tradicijom postojanja, uspješnog rada i poslovanja, zahvaljujući visokoj kvaliteti naših proizvoda, stručnosti i profesionalnom odnosu prema kupcima.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

Pitajte nas

Pitajte nas, sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći savjetom i preporučiti naš

odgovarajući proizvod. Pregledajte naše stranice, upoznajte se s našim

proizvodima i njihovim karakteristikama.

KONTAKT I LOKACIJA