email: info@plutosint.hr Tel: +385 51 223 091 Mob: +385 98 9020 941
HRV ENG

50 godišnja tradicija

proizvodnje sintetičkog pluta

O nama

Plutosint je specijalizirani obrt za proizvodnju sintetičkog pluta za ribarske mreže sa pedeset godišnjom tradicijom postojanja, uspješnog rada i poslovanja, zahvaljujući visokoj kvaliteti naših proizvoda, stručnosti i profesionalnom odnosu prema kupcima. S uspjehom smo surađivali i surađujemo i dalje sa brojnim kupcima na području Republike Hrvatske kao i van granica RH, na obostrano zadovoljstvo naših kupaca i nas.

Naš djelokrug rada je proizvodnja pluta za ribarske mreže za sve vrste ribarskih mreža. Dio artikala iz programa pluta za ribarske mreže iskoristili smo za razvoj proizvoda plutajuće zaštitne ograde za plažu za ograđivanje plaža na morskoj strani u svrhu zaštite kupača. Proizvodimo i signalne plutače (kavecali) za označavanje ribarskih alata položenih u more, koji su po svojim karakteristikama, oblikom, veličinom, opremom, usklađeni sa važećim propisima.

Pitajte nas, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći savjetom i preporučiti naš odgovarajući proizvod. Pregledajte naše stranice, upoznajte se s našim proizvodima i njihovim karakteristikama.

Pluta za

ribarske mreže

Saznajte više

Plutajuće zaštitne ograde za plažu

Saznajte više

Signalne

plutače

Saznajte više

Označavanje prostora vaterpolo igrališta i plovnih puteva

Saznajte više

Plivačke staze za bazene

Saznajte više

O nama

Plutosint je specijalizirani obrt za proizvodnju sintetičkog pluta za ribarske mreže sa 50 godišnjom tradicijom postojanja, uspješnog rada i poslovanja, zahvaljujući visokoj kvaliteti naših proizvoda, stručnosti i profesionalnom odnosu prema kupcima.

SAZNAJTE VIŠE O NAMA

Pitajte nas

Pitajte nas, sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći savjetom i preporučiti naš

odgovarajući proizvod. Pregledajte naše stranice, upoznajte se s našim

proizvodima i njihovim karakteristikama.

KONTAKT I LOKACIJA